Kalender 2017

 

Januari

Februari

Mars

April

8e Sun City Warm Up tävling!

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December

 


 

Kalender 2016

 

Januari

24:e clinic för Conny Nilsson. Se under menyn clinic, kurser.

30:e-31:e clinic och bettkurs för Per Larsson. Se under menyn clinic, kurser. Bettkurs kan du läsa mer om under menyn aktiviteter.

Februari

6:e årsmöte. Klockan 16.00 så har vi årsmöte och utdelning av årets priser. Vi bjuder på fika. Platsen kommer vara på Ulvsby Ranch. Efter mötet så kommer vi ha fest med god mat och dryck. Det serveras Mexikansk buffé samt kaffe och kaka för 150:-. Baren är öppen och det serveras öl och vin för 30:-/glaset. Anmälan till festen görs till vår mail: scwstyrelse@hotmail.com. Betalning, 150:-, betalas till PG 769500-0. Anmälan och betalning skall vara inne senast 1:a februari. Planera in denna roliga eftermiddag och kväll så ses vi.

9:e medlemsträning. Välkomna till ridhuset i Lund, Väse. Kom med eller utan häst, passa på att träffa andra medlemmar i vår klubb.

Mars

6:e clinic för Conny Nilsson. 8:e medlemsträning i Väse ridhus.

April

19:e Medlemsträning. Se under aktiviteter.

20:e-24:e Spring Break. Kom och heja på våra duktiga värmländska ekipage. Tävlingen arrangeras av Swedish Reining Horse Association (SRHA) och kommer att hållas vid Axvallas travbana. I och med att reiningen har tillkommit under Ridsportförbundet så kommer det att hållas CRI klasser som ryttare kommer att försöka nå för att sedan försöka kvala till internationella tävlingar. Dessa klasser kommer att ske under torsdagsförmiddagen.

23:e Sun City Warm Up i Mårgårds ridhus. Propp till tävlingen finns här.

Maj

Juni

Juli

9-10 juli Sun City RoundUp. Proppen samt anmälan finns under proposition.

Augusti

September

Oktober

November

December