Vi säger stort grattis till våra pristagare 2017

High point-vinnare
Youth open- Matilda Källström och Very Remarkable

Youth beginner- Matilda Källström och Kenda

Open- Petra Jernfält Wingefors och Docs Remedy Freckles

Beginner- Therese Erhard och Fellas Golden Lace


High point priser 2016 delades ut till 

 

Erika Hillring med Starlight's Pricken - Open

Annika Gustavsson med Meldoy - Beginner

Medelene Rejmalm med Sally - Youth Open

Matilda Källström med Kelda - Youth Beginner

 

Årets medhjälpare blev Åsa Brandin och Årets nykomling blev Josefine Hansson.

 

Vi har många duktiga ryttare i klubben som har varit ute både i Sverige och utomlands.

 

Moa Bergman-Karbéus

Stella Wingefors

Linda Bengtsson

Petra Jernfält Wingefors

Jenny Nilson

 

Nu är det dags att kora High point vinnare!

 

Nu är det dags att skicka in resultat till årets "High point-priser". Då vi inte är med i Wras längre så gäller andra nivåer. Vi kommer att dela ut pris till; "Beginner" och "Open". Vi har även pris till Youth! Till Beginner räknas beginner-klasser (den nivån som vi haft på våra tävlingar), tävling inom Wras på D-nivå och klasser på liknande nivå. Träningstävlingar får inte tas med i beräkningen. Till Open så räknas openklasser, tävlan på SM och inom Wras så gäller tävlan på... C- och B-nivå. (Amataur-klasser på rasbunda tävlingar ligger oftast på en open-nivå men har ni frågor kring detta så maila).Skicka in dina resultat till scwstyrelse@hotmail.com

Prisutdelning sker vid vårt årsmöte!

Vi vill att du skriver ryttare, häst, vilken tävling ni har varit på samt placering. Har du några frågor är det bara att maila till vår styrelsemail så hjälper vi till:)

Beräkningen görs enligt följande för att utse en vinnare:

Man lägger ihop placeringarna i resp klass och delar med antal ridna klasser. Den som kommer närmst 1 i medel vinner. Vid lika medelresultat tas först hänsyn till ekipage med bästa placering i flest klasser,. Då det är svårare att bli bra placerad i fler grenar än i bara en.

Exempel: Ryttare 1 kommer 2:a i WP, vinner WH och blir 3:a i Re. Beräkningen blir: 2+1+3=6 delat med antal klasser 6/3=2 Ryttare 2 kommer 2:a i TR och deltar inte i fler klasser. Får då resultatet 2 . Av dessa ryttare skall ryttare 1 vinna eftersom denne deltagit och placerat sig väl i tre klasser.