Här kommer en presentation av styrelsen i SCW

 

Henrik Alling

Arbetar som brandingenjör och gruppchef på Brandskyddslaget AB. Driver också Alling Western på fritiden. Blev lurad av min dotter för 13 år sedan att hoppa upp på en gigantisk westernhäst, och är sedan dess fast i westernträsket. Rider ett eget paintsto som heter U are my Starlight. Har varit mycket ute på kurser och tävlingar med barnen och vår islandshäst. Har tävlat western på klubb-och distriktnivå de senaste fem åren.

Jag sitter mitt tredje år i styrelsen, detta är mitt andra år som ordförande. Har varit med om att lämna Wras men också fått vara med och se att man kan allt med lite glädje. Som ordförande är jag jättestolt över att få vara en del av det glada och handlingskraftiga gäng som SCW är.


Henrik

Henrik och U are my Starlight

 

 

 

 

Elin Sundquist

Utbildad lastbilschaufför som övrigt håller på med westernridning.

Jag var inte gammal när jag följde med min granne Katrin till stallet för första gången & då blev jag fast, har rede länge på ridskola och när jag kom upp lite i ålder började Katrin lära mig westernridning.

Tävlade för första gången på hennes arab Falcone.

Hästen hon tränar & tävlar på heter Dream Chics Jasper och är en 5 årig Quarter med ett stort hjärta.

Elin köpte han som 3åring och har tränat upp han helt själv.  

13413568_10153839666569858_190871968860560371_n

 Elin och Jasper

 

Carina Olsson

Jobbar som lagårdsförman på Riksmyrens lantbruk och bor strax utanför Edsvalla. Jag kom in på westernridning efter att jag fick en helgkurs på Jultorp Ranch i 40-årspresent. Min häst heter Smilla och är en bruksnordis /halvblodskorsning som blir 19 år nu i maj. På senare år har vi kommit i gång att tävla lite,bättre sent än aldrig.

 Carina

 Carina och Smilla

 

Helena Karbéus

Ridit sedan barnsben och har haft egna hästar sedan 90-talet. Nu på senare tid står jag och min man och hejar på vår dotter Moa. Jag hamnade i westernvärlden i början på 2000-talet då en stallkamrat ville låna min arab som hon skulle ha med på kurs. Sedan dess har det alltid varit westernridning. Moa har också alltid varit en hästtjej, men har inte förrän våren 2014 börjat intresserat sig för western. Hon började tävla sommaren 2014. Vi har två hästar i familjen.

Katy Bugs Twist, quartersto född 2005, e: Dun It With a Twist - Hollywood Dun It u: Doc Berry Miss. Importerad från USA. Ett sto som alltid gör sitt bästa. Helt underbar på alla sätt. En trygg häst som gör vad du ber om.

Mr Tough Gun, quartervalack född 2009, e: Bad Like I Wanna Be u: Smokey Sage Jabalina. Köptes som föl av Helene Hokkanen som hon tränade och tävlade med. Mycket trevlig häst som är en bra youth/Non Pro häst för Moa.

Sommaren 2015 kvalificerade min dotter Moa sig i NRHA EM i Frankrike. Moa hamnade på 11:e placering.

 _EN_3348-XL - kopia - kopia (2)

Moa på Mr Tough Gun

_EN_0682-X2 - kopia - kopia (2)

Moa på Katy Bugs Twist

 

 

 

Linda Bengtsson

Har hållit på med hästar sedan jag var sju år och började med western när jag var 10-11 år då jag märkte att min första häst, en fjording, inte gillade den klassiska stilen. Sedan kom Victoria, en arab/varmblodskorsning som då var 12 år och som gått på ridskola tidigare, men inte riktigt passat in. Hon skolades om och jag började tävla. Det gick ganska bra ute på banorna och kunde plocka lite titlar innan hon fick gå i pension. För fyra år sedan så skaffade jag en quarter, Running For Remedy(Berta). Hon har tävlats i både Sverige och Norge med mycket bra resultat. En riktigt klippa som kan gå allt och göra det bra, vilket gör att vi passar superbra tillsammans då jag är en person som måste testa allt för att se om vi klarar av det. Har suttit i några olika styrelser tidigare, men är ny i SCW och hoppas på att kunna vara med och tillföra mycket nyttigt och roligt.

Linda/hästar

Fr vänster Linda och Victoria, Running For Remedy.